Mens du hjælper andre

Dit medlemskab af Mission Øst giver indflydelse og en række fordele: 

  • Du får indflydelse på, hvilken retning vores arbejde skal tage – bl.a. gennem stemmeret på årsmødet.  

  • Du modtager vores magasin 4 gange om året. 

  • Du får seneste nyt om vores projekter via nyhedsbreve. 

  • Du bliver inviteret til spændende og informative foredrag om de lande, vi arbejder i. 

  • Du får gratis hjælp til testamentet, hvis Mission Øst indgår som delarving.

Er jeg allerede medlem af Mission Øst? 

Du bliver først medlem i det øjeblik du aktivt udtrykker ønske om det. Opret dit medlemskab herunder.

Hvad koster et medlemskab? 

Pris: 50 kr. om året 

Beløbet er ikke fradragsberettiget. Men alle bidrag derover op til 16.600 kr. i 2020 er fradragsberettiget. Vi sørger for at give SKAT direkte besked, hvis vi har dine oplysninger! 

Hvordan betaler jeg for mit medlemskab? 

Når du er registreret medlem bliver kontingentet automatisk trukket fra din første donation hvert år. Kontingentet bliver på den måde ikke opkrævet særskilt. Har du ikke doneret penge i løbet af året, vil du få en reminder, om du fortsat ønsker medlemskab. Vær sikker på at du har betalt for dit medlemskab ved at betale 50 kr. her. Mærk din betaling medlemskab 2020. 

Opsigelse af medlemskab 

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab ved at skrive en email til admin@missioneast.org eller ringe til os på tel.: 3961 2048. 

Bliv medlem ved at udfylde formularen.

Addresse
Medlemskontingent er ikke fradragsberettiget. Du kan dog få fradrag for yderligere donationer. Hvis du ønsker at Mission Øst indberetter dine donationer til SKAT skal du oplyse dit CPR-nr.:
Hvis du har modtaget trykte materialer fra Mission Øst før, kan du hjælpe os på vej ved at oplyse dit støttenummer eller Donation ID. Dit støttenummer findes på breve fra Mission Øst i bunden af venstre side af brevet:
Din Donation ID blev oplyst i en takkemail, hvis du har givet en donation, og vi har din mailadresse. Find Donation ID i bunden af din mail:

 Læs fortrolighedspolitikken her Det er nødvendigt at erklære sig enig i Mission Østs fortrolighedspolitik, så vi kan håndtere dine data som medlem korrekt.