Vær med

Start din egen indsamling

Verden er fyldt med mennesker i krise og ekstrem fattigdom. Og mange har brug for din hjælp. Men hvordan gør du, når du ønsker aktivt at skabe en varig forandring for mennesker i nød?

Her får du opskriften på, hvordan du kan gøre det, du er bedst til, mens du samler ind til mennesker, der er fanget i fattigdom og katastrofer.

Uanset hvordan din hverdag ser ud, kan du gøre en forskel. Det eneste, det kræver, er en computer, din kreativitet og lysten til at løfte mennesker ud af ekstrem fattigdom og give dem håb, når katastrofen har ramt. Så er du klar.

Hvad er du god til? Netværke? Strikke? Holde taler? Armbøjninger? Brug dine gode talenter til at samle ind til de mennesker, du vil hjælpe.  

Vi hjælper dig på vej

Du får din helt egen kampagneside, som du kan dele med dit netværk.
Vi hjælper dig på vej med billeder, film og historier om de mennesker, du vil hjælpe.
Du bruger din kreativitet til at investere dine talenter, så de gavner.

Kontakt os gerne og få gode råd og tips hos fundraising Manager Majken Samsøe på telefon 39 61 20 48 eller e-mail: majken.samsoe@missioneast.org

Skriv til Majken hvis du vil med i Join ME-netværket. Her vil du få seneste nyt fra projekterne samt inspirerende input til din kampagne.

Adventskalender gør juleevangeliet konkret

Mission Øst tilbyder undervisningsmateriale til kirker landet over. Oplæg, leg og spil kæder julens budskab sammen med fattiges vilkår i dag.

Mission Øst har udarbejdet en adventskalender, som kæder juleevangeliet sammen med børns virkelighed i en kaotisk verden, hvor fjernsyn og sociale medier bringer menneskers nød helt ind i børneværelset.

Kalenderen består af et oplæg til hver søndag i advent - hver gang med inspiration til leg, spil, konkurrencer og gode samtaler om, hvad barnet og familierne konkret kan gøre for at hjælpe mennesker i nød. Emnerne er i tråd med det, der skete med Jesus, da han blev født i Betlehem:

1. søndag i advent handler om børn på flugt,

2. søndag om fattigdom,

3. søndag om forandring og til sidst,

4. søndag i advent om håb.

Det er et fleksibelt materiale, der både kan bruges som inspiration til et indslag i selve gudstjenesten og foldes ud til oplæg og aktiviteter i en ’børnekirke’ under gudstjenesten.

Bliv Kirkepartner

Mission Øst kan blive din kirkes forlængede arm til mennesker i nød.

Mission Øst er en hjælpeorganisation, der har specialiseret sig i akut nødhjælp og bæredygtig udviklingshjælp i verdens brændpunkter. Hundredvis af dedikerede medarbejdere sikrer, at hjælpen kommer hele vejn frem til de værdigt trængende. Mission Øst har bl.a. hjulpet yezidier og kristne i Nordirak, der har været forfulgt af Islamisk Stat. 

”Mission Øst fortjener fuld opbakning. Det er prisværdigt, at de rækker hjælpen til alle forfulgte.” Mogens Mogensen, konsulent i Folkekirken og Religionsmøde

"Jeg er dybt imponeret over Mission Østs evne til at få hjælpen helt ud til de allermest trængende." Nikolaj Hartung Kjærby, sognepræst i Husum Kirke, København

”Mission Øst er til stede i verdens brændpunkter - også dér, hvor det er svært at rejse hen.” Keld Skovgaard, sognepræst ved Sæby Kirke

”Vi har med stor glæde støttet Mission Øst gennem mange år. Det er vigtigt som kirke at være udadvendte.” Jesper Oehlenschläger, sognepræst i Karlslunde Strandkirke

Vær med:

  • Gå sammen med en eller flere andre kirker og book et foredrag med Mission Østs generalsekretær Kim Hartzner
  • Arranger loppemarked, basar, cykelløb osv. til fordel for Mission Øst
  • Lav en online indsamling i forbindelse med en kirkelig begivenhed
  • Bliv Mission Østs kirkepartner og støt med et fast månedligt beløb

Send en e-mail til admin@missioneast.org eller ring på tlf. 39 61 20 48.