Af Karen Sophie Krag 26. maj 2023 |

Frugtbart møde på den danske ambassade i Kiev

Vi havde et produktivt og fremtidsorienteret møde på den danske ambassade i Kiev med ambassadør Ole Egberg Mikkelsen, ministerrådgiver Henrik Vistisen og chef for konsulære anliggender Vasyl Zalishchuk.

Formålet med mødet var at præsentere de grønne genopbygningsinitiativer, som Neo Eco Ukraine og Mission Øst har iværksat i Mykolaiv-regionen.

Under mødet fremhævede Betina Gollander-Jensen, Mission Østs generalsekretær, Maj Forum, Mission Østs programchef for Ukraine, Bart Gruyaert, Neo-Eco Ukraines projektdirektør, og Kyrylo Chernyshuk, Neo-Ecos landedirektør, de betydelige fremskridt i vores initiativer og udtrykte taknemmelighed for den danske støtte, der har bidraget til vores indsats. Ambassaden udtrykte stor interesse for nøje at overvåge disse initiativer og understregede deres engagement i miljømæssig bæredygtighed.

Vi er stolte over at samarbejde med både den danske ambassade og vores anerkendte partner Neo-Eco om at skabe positive forandringer i Mykolaiv-regionen.

Sammen arbejder vi hen imod en grønnere fremtid, fremmer bæredygtig udvikling og gør en varig forskel for lokalsamfundet.

330
dkk

Donér