Send din hjælp til mennesker i akut krise allerede i dag!

Akut krisehjælp

Vi står over for en humanitær krise, vi ikke har set magen til i Europa siden Anden Verdenskrig. Invasionen af Ukraine rammer millioner af mennesker. Belejringer, missilangreb og kamptropper i gaderne har sendt dem på flugt fra hjem og hjemstavn. Der er behov for akut hjælp til ALT. Og situationen forværres time for time.

Mission Øst træder til i situationer, der kræver en øjeblikkelig humanitær indsats.

Vi arbejder lige nu på højtryk sammen med vores lokale partnere Hungarian Baptist Aid fra Ungarn og Medair i Polen om at uddele mad, tæpper, medicin, sikre husly og give psykologisk førstehjælp til kvinder og børn på flugt. Både inde i selve Ukraine og på grænseovergangene.

For 300 kr. kan du hjælpe 1 person med mad, medicin, husly,
hygiejneartikler, sundhedstjek og psykosocial støtte.


Med din hjælp kan vi rykke hurtigt ud, når katastrofen rammer. Send din hjælp til mennesker i akut krise allerede i dag!

Donér

Din hjælp rækker langt 

Med et bidrag på 300 kr. kan du give 1 person bl.a:

  • Husly
  • Mad
  • Medicin
  • Sundhedstjek
  • Hygiejneartikler
  • Psykosocial støtte

De penge, du sender ind, bliver overført til effektiv og basal nødhjælp til mennesker i nød. Behovet er enormt.

300

Mission Østs generalsekretær er imponeret over frivilliges indsats

Vores generalsekretær Betina Gollander-Jensen er netop vendt hjem fra Ungarn, hvor hun var vidne til den overvældende strøm af skræmte og nødstedte mennesker på flugt.

En voldsom oplevelse, men samtidig også en stor glæde for Betina at se den forskel en portion mad, en varm seng og kærlig omsorg kan gøre.

Del denne side