Støt indsatsen til sårbare børn og familier ramt af sult, krig og katastrofer.

KRIG OG KRISE:

Det er en kold tid. Vi mærker det allesammen. Skruer ned for varmen, sparer på strømmen og bekymrer os om de stigende dagligvarepriser. Krigen i Ukraine trækker dybe spor, selv langt fra kampe og katastrofer.


Mission Øst yder livsvigtig hjælp til mennesker på flugt fra krig og katastrofer, og vi mærker tydeligt at flere har akut brug for hjælp, og at hjælpen ikke rækker så langt, som den plejer. Det går især hårdt ud over børnene og deres familier.


I Ukraine hjælper vi med genopbygning af ødelagte hjem, mad til fordrevne og vigtig støtte til civilbefolkningen i Mykolaiv, men vi har været nødsaget til at nedsætte vores fødevarestøtte fra 37 kr. pr. person om dagen til nu kun 22 kr. pr. person for at få hjælpen til at række længere.


Det er umuligt at holde sult og kulde fra døren med de vanvittige priser på benzin, brænde og basale fødevarer, ukrainerne må døje med. 

Billedet er det samme i vores øvrige indsatsområder. Rationerne må skæres for at hjælpe stadig flere sårbare og udsatte. Det er svære valg og hjerteskærende at være nødt til. Men nødvendigt.

Donér

Støt indsatsen til sårbare børn og familier ramt af sult, krig og katastrofer, så sikrer vi, at dit bidrag giver den bedst mulige hjælp.

Lige nu har ekstra mange sårbare familier og børn brug for varmt tøj, tæpper, brændsel, rent vand og fødevarepakker.

Vi er eksperter i at få mest mulig hjælp til færrest mulige penge, og med din hjælp kan vi række ud til flere.

Med hjælp som din kan sårbare børn og familier i Ukraine og andre af verdens brændpunkter få den hjælp de har behov for.

Send dit bidrag allerede i dag!

750
dkk
dkk

Del denne side