Et barn som Ram har brug for dig nu

Hjælp et barn som Ram

Når du hjælper et barn, hjælper du et menneske hele livet

Et sårbart barn er ofte mere robust, end vi tror. En hjælpende hånd i tide kan derfor vende et barns udvikling for altid.

Donér

Hjælp et barn i dag, så hjælper du et menneske hele livet

Det er som børn, vi formes som mennesker. Derfor er barndommen afgørende, men også sårbar. Især for det barn, der oplever sult, vold og diskrimination. Men når vi rækker ud i tide, kan et udsat barn genvinde troen på sig selv og fremtiden.

350
Et barn, ingen ville røre

Et barn, ingen ville røre

Sådan et barn er Ram. Han vokser op i Nepal uden far og med en syg mor. Da Ram er for ung til at arbejde, mener hans brødre, at han spiser for meget. De tæsker ham så hovedet tager skade. Så mister han synet. Det bringer skam over familien, som udstøder ham. Ram ender med at tigge.  

Ram bliver fundet af en skole for børn med handicap i Humla i Himalaya, som Mission Øst samarbejder med. Her får han omsorg og undervisning. Hurtigt udvikler Ram sig fra et knækket barn til en dreng fuld af energi og med lyst til at lære.

Et barn som Ram har brug for dig nu

For Mission Øst starter al udvikling med børn som Ram. Vi samler ind til dem og deres familier i alle de lande, hvor vi arbejder med inklusion. Ved at støtte et barn i dag, hjælper du et menneske hele livet. Din støtte skaber et vendepunkt i et udsat barns liv.

Del denne side