Kvinde Nigeria Nødhjælp Mission Øst

Nigeria

Hjælp tusindvis af fordrevne med mad og sundhed

Den humanitære situation i Nigeria er desperat, og fordrivelseskrisen i den nordøstlige del af landet er en af ​​de mest akutte i verden. I øjeblikket har tæt på 9 millioner mennesker behov for humanitær bistand. Over 2 millioner internt fordrevne har brug for hjælpen akut. Hele 74 procent af dem bor i Borno-staten, hvor Mission Øst nu sætter ind med akut nødhjælp til de allermest sårbare mennesker.

Med private donationer og støtte fra Det Danske Udenrigsministerium kan vi yde nødhjælp i Nigeria og dermed udnytte vores ekspertise i hjælp til hårdt ramte befolkninger i krise- og konfliktlande. I Nigeria vil fordrevne familier modtage basale fødevarer og få undervisning i ernæring og god hygiejne. Det sker i tæt samarbejde med den hollandske hjælpeorganisation ZOA og den lokale partnerorganisation Community Health, Justice and Peace Initiative for Development (JDPH).

Mission Østs udvidelse af indsatsområdet til også at omfatte afrikanske lande blev besluttet på en ekstraordinær generalforsamling i september 2021, da organisationen fik vedtaget nye og tidssvarende vedtægter.

Mission Øst Nigeria Cash for food

100
dkk

Nigeria

9.081999, 8.675277

Donér

Resultater i Nigeria 2021

Nødhjælp
1.755
personer