Din virksomhed kan gøre en forskel | Mission East

Din virksomhed kan gøre en forskelDin virksomhed kan gøre en forskel

Din virksomhed kan sammen med Mission Øst både redde liv og forbedre levevilkårene for udsatte mennesker i Østeuropa og Asien. Ved at støtte gennem erhvervspartnerskaber påtager din virksomhed sig et internationalt samfundsansvar. Det styrker virksomhedens etiske profil.

Mission Øst har gennem de seneste år arbejdet sammen med en lang række virksomheder.

Et partnerskab mellem din virksomhed og Mission Øst tilpasses virksomheden, så partnerskabet giver mest udbytte for såvel virksomheden som for Mission Øst. Samarbejdet og fastlæggelsen af marketing- og PR-elementer aftales ud fra virksomhedens ønsker, donationsstørrelsen og Mission Østs guidelines for erhvervspartnerskaber.

Mission Øst arbejder med tre slags partnerskaber, som alle har til formål at styrke værdiskabelsen i virksomheden og at styrke Mission Østs akutte nødhjælpsindsats og langsigtede udviklingsarbejde.

Erhvervspartnerskab

Mange virksomheder vælger et af Mission Østs tre hovedindsatsområder som tema for samarbejdet: Sundhed, katastrofer eller fødevaresikkerhed.

Ved at vælge et tema der matcher virksomhedens kerneforretning øges muligheden ofte for at styrke den interne og eksterne kommunikation om erhvervspartnerskabet og dermed værdiskabelsen.

Projektpartnerskab

Som projektpartner støtter virksomheden et konkret projekt eller kampagne. Støtten udbetales i løbet af projekt- eller kampagneperioden eller som et engangsbeløb.

Bliv partner

Drøft din virksomheds muligheder med os på tlf. 39 61 20 48.