Af Svend Løbner 18. maj 2021 | Mission Øst

Mission Øst leverer gratis artikler til kirkeblade

Søborgmagle Kirkes udenlandske indsamlingsprojekt formidles i år gennem Mission Øst, som derfor har leveret flere gode artikler til kirkens blad. Samme service gives til alle kirker, der vil samle ind til Mission Østs hjælpearbejde. Læs kirkebladet her.

”Vi vil nå de mest sårbare i de fjerneste egne!” Det er visionen for Mission Øst, som i år kan fejre 30 år med nødhjælp og udvikling i verdens mest afsidesliggende og svært fremkommelige områder.

Sådan indledes en lille artikelserie fra Mission Øst i Søborgmagle Kirkes kirkeblad, der netop nu kommer fra tryk og sendes ud i hele sognet. Anledningen er, at Mission Øst i år er kirkens udenlandske indsamlingsprojekt. Artiklerne fortæller om syriske flygtningebørn, der får sund mad at spise, fordrevne yezidier, der kommer på fode igen, og unge Mary fra Myanmar, der vil være præst, så hun kan hjælpe sit folk.

Da Mission Øst er kristne værdier i handling, ligger det lige til højrebenet at tilbyde den slags gratis artikler til alle kirker, der vil samle ind til de hundredtusinder af nødlidende mennesker i ni lande mod øst, som får hjælp gennem Mission Øst.

Gennem Mission Øst får kristne værdier om barmhjertighed og næstekærlighed nemlig ben at gå på.

Læs kirkebladet fra Søborgmagle Kirke online her.

Donér