1. jun 2007 | Mission Øst

Jun 07 - Stort fremmøde til Mission Østs årsmøde

Cirka 80 støtter var mødt op til årsmødet 2. pinsedag for at høre om Mission Østs resultater i 2006. Generalsekretær Kim Hartzner var hjemme i Danmark for blandt andet at fortælle om sit arbejde med handicappede i Armenien.
 

Årsmødet startede med gudstjeneste i Vorbasse Kirke, hvor Kim Hartzner talte og kom ind på de store kontraster, der er i verden, for eksempel mellem Danmark og Armenien, hvor han er udsendt for at lede hjælpearbejdet og bor med sin familie. I kirken blev der indsamlet til arbejdet blandt Armeniens fattige børn.

Årsmødet fortsatte på Vorbasse skole. Først var der frokost, og kl. 13 kom flere til for at deltage i årsmødet, hvor der blev vist billedkavalkader fra Mission Østs arbejde både i Armenien, Afghanistan og Rumænien. De fremmødte fik en redegørelse for hjælpeorganisationens virke i de enkelte lande, og det fantastiske samarbejde med myndighederne i de enkelte lande. Her kan fremhæves Mission Østs udarbejdelse af læseplaner for børn med indlæringsvanskeligheder i Armenien. Læseplaner som myndighederne i det fattige land har vist stor interesse for, og som forventes udbredt i landet.

Vicegeneralsekretær Peter Blum Samuelsen fortalte om projekter og udsigter for det kommende år, hvor Nepal er et aktuelt emne, og viste billeder fra de fattigste bjergegne, hvor Mission Øst har haft det første team ude at identificere og vurdere behovene for hjælp.

Selve årsmødet var sponseret af lokale. Blomster til skolens aula var sponseret af Kragelund Planteskole, Vorbasse Bageri gav kringle til kaffen, og en lokal familie sponserede frokost, frugt og drikkevarer samt det praktiske i forbindelse med årsmødet.

Nyheder fra Mission Øst

Ingen tilgængelige nyheder.