Af Svend Løbner 27. okt 2022 | Mission Øst

”Livet er en gave, som skal gives videre”

Derfor støtter jeg Mission Øst: ”Jeg føler det naturligt, at noget af det, jeg har, flyder over til andre mennesker,” siger læge Mattias Kristensen.

Det er ikke tilfældigt, at Mattias Kristensen fra Aarhus er læge. Livet er en gave, som skal gives videre. Og er man så heldig at være født i Danmark, har man et ansvar for at dele sin velstand med andre.

Derfor besluttede 31-årige Mattias for længe siden at støtte Mission Øst fast:

”Min oplevelse er, at Mission Øst har adgang til mange forskellige steder og gør en forskel helt ude i de små samfund – også i et land som Nordkorea. Det er meget inspirerende.”

Mattias er læge på nuklearmedicinsk afdeling i Herning. Ved at støtte Mission Øst når han endnu længere ud med sundhedshjælp i form af vand, mad, sæbe og andre hygiejneprodukter.

”Jeg havde sat mig for, at jeg ville finde en organisation, som havde fokus på nødhjælp i en eller anden form, og så syntes jeg at Mission Øst var en god organisation at være i. I har god kontakt med forskellige steder og arbejdet bliver formidlet på en god måde.”

Nu er der nok at bruge penge på som ung i Danmark. Hvad får dig til at dele på den måde?

”Jeg har generelt det udgangspunkt, at livet er en gave. Jeg har nogle gode vilkår, jeg ikke selv kan gøre for. Alt det, jeg har, er derfor ikke kun mit eget. Jeg føler det naturligt, at noget af det, jeg har, flyder over til andre mennesker.

110
dkk

Donér