Giv en gave

Giv en gave til verdens fattigste

Du kan støtte Mission Østs arbejde på flere måder. Find den måde, der passer dig bedst, og gør en virkelig forskel for udsatte mennesker i afsidesliggende egne. 88,5 øre af hver krone går direkte til de mennesker, vi hjælper. Tak for din støtte!

 

Send en SMS med teksten ME150 til 1245 (150 kr. + SMS takst)

Overfør via netbank reg.nr. 3170 konto nr. 0010 91 8030

Ring til os på 39 61 20 48 og få tilsendt girokort.

Donér

Bliv fast støtte

Ved at støtte Mission Østs arbejde med et fast bidrag sikrer du, at vi kan reagere hurtigt på den nød, vi møder, samtidig med at vi sparer administration.

Du bestemmer selv, hvor stort et beløb du vil støtte med og hvor tit, og du kan til enhver tid ringe til os på 39 61 20 48 eller kontakte dit pengeinstitut for at opsige aftalen.

Opret et gavebrev

Støtter du velgørende foreninger med mere end 17.000 kroner årligt, kan det være en fordel at oprette et gavebrev. Med et gavebrev forpligter du dig til at støtte i ti år. Til gengæld får du fordelagtige fradragsmuligheder. Ring til os på 39 61 20 48 for mere information.

Få gratis hjælp til testamentet

Overvejer du at støtte verdens mest fattige og udsatte mennesker i dit testamente, så hjælper vi dig med papirerne – uden at du skal betale for det, og uanset hvor meget du støtter med.
Alle midler går ubeskåret videre til at hjælpe fattige og udsatte børn, familier og samfund.

Mindedage, begravelser og bisættelser

I forbindelse med mindedage, begravelser og bisættelser er en donation til et godt formål en mulighed i stedet for blomster. Man kan gøre opmærksom på ønsket gennem mindeord, begravelses- og dødsannoncer ved fx at skrive, at I betænker Mission Østs velgørende arbejde. At støtte Mission Østs arbejde er at støtte dér, hvor behovet er størst. Vi sørger for at hjælpen når frem.

Man kan indbetale gaver på følgende måder: 

Ring til os på tlf. 3961 2048 og aftal et mærke. Mærket skal giveren skrive i kommentarfeltet, når de indbetaler gaven, så vi kender anledningen for indbetalingen.

Du får fradrag for din gave, hvis du noterer dit navn og CPR-nummer.

Ring til os og hør nærmere: 3961 2048 eller skriv en mail til admin@missioneast.org

Mærkedage, fødselsdage, jubilæer m.m.

Ønsker du dig gaver, der går til et velgørende formål i anledning af fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller som værtindegave? Så kan du vælge en donation som alternativ til blomster, gave og vin. Når dine gæster donerer til Mission Østs arbejde, støtter de dér, hvor behovet er størst. Du modtager efterfølgende et takkebrev med det totale beløb, som er doneret.

Man kan indbetale gaver på følgende måder: 

Ring til os på tlf. 3961 2048 og aftal et mærke. Mærket skal giveren skrive i kommentarfeltet, når de indbetaler gaven, så vi kender anledningen for indbetalingen.

Du får fradrag for din gave, hvis du noterer dit navn og CPR-nummer.

Ring til os og hør nærmere: 3961 2048 eller skriv en mail til admin@missioneast.org

Få fradrag for din støtte

Giver du en almindelig pengegave til Mission Øst, kan du i 2021 trække op til 17.000 kr. fra på selvangivelsen. Det er en forudsætning, at vi har dit CPR-nummer. Dine gaver bliver automatisk indberettet til SKAT ved årets udgang. Ring til os på 39 61 20 48, hvis du er i tvivl, om du får fradrag.