Giv en gave

Giv en gave til verdens fattigste

Du kan støtte Mission Østs arbejde på flere måder. Find den måde, der passer dig bedst, og gør en virkelig forskel for udsatte mennesker i afsidesliggende egne. 92,1 øre af hver krone går direkte til de mennesker, vi hjælper. Tak for din støtte!

 

Send en SMS med teksten ME150 til 1245 (150 kr. + SMS takst)

Overfør via netbank reg.nr. 3170 konto nr. 0010 91 8030

Ring til os på 39 61 20 48 og få tilsendt girokort.

Donér

Få fradrag for din støtte

Giver du en almindelig pengegave til Mission Øst, kan du i 2019 trække op til 16.300 kr. fra på selvangivelsen. Det er en forudsætning, at vi har dit CPR-nummer. Dine gaver bliver automatisk indberettet til SKAT ved årets udgang. Ring til os på 39 61 20 48, hvis du er i tvivl, om du får fradrag.

Bliv fast støtte

Ved at støtte Mission Østs arbejde med et fast bidrag sikrer du, at vi kan reagere hurtigt på den nød, vi møder, samtidig med at vi sparer administration.

Du bestemmer selv, hvor stort et beløb du vil støtte med og hvor tit, og du kan til enhver tid ringe til os på 39 61 20 48 eller kontakte dit pengeinstitut for at opsige aftalen.

Opret et gavebrev

Støtter du velgørende foreninger med mere end 16.300 kroner årligt, kan det være en fordel at oprette et gavebrev. Med et gavebrev forpligter du dig til at støtte i ti år. Til gengæld får du fordelagtige fradragsmuligheder. Ring til os på 39 61 20 48 for mere information.

Bliv medlem

Mission Øst har brug for medlemmer for at kunne søge offentlige midler, og som medlem har du stemmeret på årsmødet. Du er ikke automatisk medlem, selv om du støtter Mission Østs arbejde. Send en e-mail til admin@missioneast.org, ring på 39 61 20 48 eller tilmeld dig her for at blive medlem. Det koster 50 kr. om året og er ikke fradragsberettiget. Kontingentet bliver ikke opkrævet særskilt, men trækkes fra din første donation hvert år.

Få gratis hjælp til testamentet

Overvejer du at støtte verdens mest fattige og udsatte mennesker i dit testamente, så hjælper vi dig med papirerne – uden at du skal betale for det, og uanset hvor meget du støtter med.
Alle midler går ubeskåret videre til at hjælpe fattige og udsatte børn, familier og samfund.