Giv en gave

Det er så lidt, der skal til for at give sårbare mennesker en fair chance i livet.

Du kan støtte Mission Østs arbejde på flere måder. Find den måde, der passer dig bedst.

Du kan vælge at give en enkelt donation til indsatsen for verdens mest sårbare mennesker. Men du kan også vælge at give et fast månedligt beløb og på den måde støtte vores langsigtede arbejde.

Uanset hvordan du vælger at bidrage, vil din støtte gøre en virkelig forskel for udsatte mennesker i afsidesliggende egne. 

Tak for din støtte!

 

Få fradrag for din støtte

Giver du en almindelig pengegave til Mission Øst, kan du i 2023 trække op til 17.700 kr. fra på selvangivelsen. Det er en forudsætning, at vi har dit CPR-nummer. Dine gaver bliver automatisk indberettet til SKAT ved årets udgang. Ring til os på 39 61 20 48, hvis du er i tvivl, om du får fradrag.

220
dkk

Donér

Støt månedligt

Ved at støtte Mission Østs arbejde med et fast bidrag sikrer du, at vi kan reagere hurtigt på den nød, vi møder, samtidig med at vi sparer administration.

Du bestemmer selv, hvor stort et beløb du vil støtte med og hvor tit, og du kan til enhver tid ringe til os på 39 61 20 48 eller kontakte dit pengeinstitut for at opsige aftalen.

Opret et gavebrev

Støtter du velgørende foreninger med mere end 17.700 kroner årligt, kan det være en fordel at oprette et gavebrev. Med et gavebrev forpligter du dig til at støtte i minimum ti år. Til gengæld får du fordelagtige fradragsmuligheder. Ring til os på 39 61 20 48 for mere information.

Få gratis hjælp til testamentet

Overvejer du at støtte verdens mest fattige og udsatte mennesker i dit testamente, så hjælper vi dig med papirerne – uden at du skal betale for det, og uanset hvor meget du støtter med.
Alle midler går ubeskåret videre til at hjælpe fattige og udsatte børn, familier og samfund.

Mindedage, begravelser og bisættelser

En donation til et godt formål er en mulighed i stedet for blomster. Man kan gøre opmærksom på ønsket gennem mindeord, begravelses- og dødsannoncer ved fx at skrive, at I betænker Mission Østs velgørende arbejde. Man kan indbetale gaver på følgende måder: 

Ring til os på tlf. 3961 2048 og aftal et mærke. Mærket skal giveren skrive i kommentarfeltet, når de indbetaler gaven, så vi kender anledningen for indbetalingen.

Mærkedage, fødselsdage, jubilæer m.m.

Ønsker du dig gaver, der går til et velgørende formål? Så kan du vælge en donation som alternativ til blomster og gaver. Når dine gæster donerer til Mission Østs arbejde, støtter de dér, hvor behovet er størst. Du modtager efterfølgende et takkebrev med det totale beløb, som er doneret.

Man kan indbetale gaver på følgende måder: 

Ring til os på tlf. 3961 2048 og aftal et mærke. Mærket skal giveren skrive i kommentarfeltet, når de indbetaler gaven, så vi kender anledningen for indbetalingen.