Hjælpe de fordrevne gennem krigen, krisen og kulden

Armeniere flygter fra udbombede hjem

Vejene er hullede af raketnedslag, mange bygninger og kirker er sønderbombet. Folk er flygtet over hals og hoved, og har efterladt alt, hvad de ejer. Mange har mistet deres hjem. Nu lever de på slægtninges nåde eller bliver indlogeret i dagcentre, kirker, herberger og hoteller. De er stuvet sammen på alt for lidt plads. De fryser og er sultne. De har intet at stå imod med. 

Den iskolde vinter står for døren. Samtidig raser COVID-19-pandemien. Mission Øst indleder nu en storstilet nødhjælpsindsats - og du kan hjælper med din støtter. 

Donate

Støt i dag – giv armenske flygtninge et måltid.

Mission Øst er netop hjemvendt fra krigen i Armenien, og har med egne øjne set, hvor store humanitære konsekvenser krigen og krisen har for de flygtede familier. Derfor sætter vi ind med en akut nødhjælpsindsats, der skal hjælpe de ca. 100.000 kvinder, børn og ældre, der i skrivende stund er på flugt fra konflikten i Nagorno Kharabakh.  

Vi leverer akut nødhjælp i form af mad, hygiejneartiker, køkkenudstyr og COVID-19-forebyggelse. 

Giv de flygtede familier varme, mad og hygiejneartikler – så de har kræfter til at klare sig igennem den kolde tid. 

 

350

Akut nødhjælp mod sult, kulde og COVID-19

Mission Øst har arbejdet i Armenien siden 1992 og er godt rustet til hurtigt og effektivt at levere nødhjælp til de mest sårbare familier sammen med lokale partnere. Der er hårdt brug for mad, vintertøj hygiejneartikler og værnemidler mod COVID-19. 

børn Armenien
Kvinde Armenien

Hjælp de fordrevne!

350

Donate

Share this page