Ny kampagne: Flere kilo mad til Nordkorea via Facebook

I den kommende tid kan alle via Facebook sende mad til Nordkorea. Det sker, fordi Mission Øst har indledt et samarbejde med WhiteAway, som er Danmarks største udbyder af hvidevarer på nettet.
 
WhiteAway har netop lanceret kampagnen ”GiveAway”, som bl.a. gør det muligt at donere et kilo mad til Nordkorea, når man trykker ”Like” og videresender en besked fra deres Facebook-site. Derudover har WhiteAways kunder mulighed for at donere 1 kg mad for hvert kilo hvidevarer, de køber.
 
- Vi er rigtig glade for, at en virksomhed som WhiteAway tager ansvar og husker nøden i Nordkorea. Hungersnøden i Nordkorea er ellers en af verdens mest oversete katastrofer, og der er et stort behov for støtte. I den situation er WhiteAways initiativ en vigtig hjælpende hånd, siger generalsekretær Kim Hartzner.
 
Ifølge FN mangler 6,1 millioner mennesker lige nu mad i Nordkorea. På grund af en hård vinter og flere oversvømmelser er høsten slået fejl i flere omgange, og derfor sulter så mange nordkoreanere.
 
Mission Øst er den eneste danske nødhjælpsorganisation, der lige nu uddeler fødevarer i Nordkorea og har derfor en unik mulighed for at hjælpe de svageste. Med hjælp fra ikke mindst WhiteAway sender Mission Øst i disse uger op mod 200 tons mad til vuggestuer og børnehaver og håber på at kunne uddele endnu mere. Det kan blandt andet ske ved, at virksomheder vælger at donere midler til opgaven.
 
- I Mission Øst glæder vi os over virksomhedssamarbejder, som en praktisk udmøntning af det sociale ansvar, som mange virksomheder heldigvis vægter højt. At støtte en organisation som Mission Øst, der hjælper blandt 2/3 dele af verdens fattige i Østeuropa og Asien, vil give rigtig god mening for mange, siger leder af fundraising i Mission Øst, Jesper Holst.
 
Donér et kilo mad til Nordkorea på WhiteAways Facebook-side.