Hjælp os med til at levere hurtig og effektiv nødhjælp til de mest sårbare.

Hjælp ofrene for cyklonen i Myanmar

Myanmar blev for nylig ramt af en af de værste naturkatastrofer i landets historie, cyklonen Mocha, som med en vindstyrke på op til 250 km/t har medført enorme ødelæggelser og efterladt hundredtusindvis af mennesker med desperat behov for hjælp. Også Chin-staten, hvor Mission Øst støtter det fattige, kristne mindretal Mara-folket, er hårdt ramt.

De mennesker, der allerede har oplevet forfølgelse, tragedier og lidelser, står nu uden tag over hovedet. Deres liv og tryghed er blevet ødelagt. Vi kan ikke lade dem i stikken.

Vores partner, Mara Evangelical Church, rapporterer om omfattende skader på hjem, skoler, kirker og vandforsyning. Tusindvis af familier overnatter under åben himmel eller søger tilflugt i evakueringscentre. Mange er i forvejen underernærede, er syge eller døjer med handicap. FN advarer mod vandbårne sygdomme og smitte. Snart rammes regionen af kraftig monsunregn. At finde sikkert ly bliver altafgørende.

Send dit bidrag allerede i dag!

Hjælp os med til at levere hurtig og effektiv nødhjælp til de mest sårbare i et kaos, som det de oplever i Myanmar lige nu.

Mission Øst har altid forpligtet sig til at hjælpe de mest sårbare i nød. Vi sender midler til nødhjælp, tæpper, madrasser, tøj, genopbygningsmaterialer og andre livsnødvendigheder, der kan lette lidelsen for de værst ramte familier. Men vi kan ikke gøre det uden din hjælp. 

600
dkk

Donate

Share this page