By Kim Hartzner 8 Apr 2020 | Mission East

Påskehilsen fra generalsekretæren

Kim Hartzner sender denne videohilsen om at passe godt på os selv og hinanden og hjælpe Mission Øst til at forebygge Coronasmitten blandt udsatte befolkningsgrupper.

Kære alle sammen!

Påsken er over os. Solen skinner. Og normalt mødes vi med venner og familie til påskefrokost. Men sådan bliver det ikke i år.

Vi kan ikke mødes på grund af Corona. Men vi kan stadig vise interesse og omsorg for hinanden, og vi kan stadig hjælpe hinanden med at holde afstand, så vi snart kan være sammen igen, og så vi kan undgå at blive smittet.

Corona har lagt hele verden ned. Jeg gruer specielt for de lande med store befolkningsgrupper af udsatte mennesker, som ikke har mulighed for god hygiejne og som ikke kan holde afstand. Der er der meget stor risiko for at smitten kan brede sig med uhyggelig hast.

Netop derfor sender Mission Øst nu hygiejneartikler og mad og informationsmateriale om forebyggelse af Corona afsted til disse befolkningsgrupper.

Tak til enhver af jer, som ønsker at hjælpe os med dette store projekt. Sammen kan vi ændre en masse og forebygge at millioner af mennesker bukker under.

Jeg ønsker jer alle sammen en velsignet og god påske!

Pas nu godt på jer selv og hinanden!

News from Mission East

Ingen tilgængelige nyheder.