Hjælp mennesker som du og jeg tilbage på benene

Giv flygtninge fra Syrien en grund til at håbe

Flygtninge fra Syrien var før krigen hårdtarbejdende skolelærere, frisører eller tandlæger. Nu er de  uden arbejde, uden beskyttelse og uden indflydelse på deres egen skæbne.

Det gælder for 1,5 millioner flygtninge fra Syrien, som lige nu befinder sig i Libanon. Hjælpen til dem slår ikke til. I byerne Aley og Batroun er Mission Øst den eneste nødhjælpsorgtanisation, der hjælper flygtninge fra Syrien. Vi hjælper også den lokale befolkning, som ikke længere kan klare presset fra strømmen af flygtninge fra Syrien.

Donate

Hjælp flygtninge fra Syrien

Du kan hjælpe helt almindelige mennesker - som du og jeg - der er havnet i en situation, de aldrig har bedt om. Over 60.000 flygtninge fra Syrien og lokale libansere venter på din hjælp i Aley og Batroun. De har ingen andre at gå til. Din støtte kan bidrage til at afværge en humanitær katastrofe.

500

Flygtninge fra Syrien må lade børn arbejde

Mænd og kvinder, der før havde fast arbejde på hver sin side af grænsen, må nu kæmpe om helt basale livsfornødenheder. Hverken lokale libanesere eller de tusinder af flygtninge fra Syrien kan brødføde deres familier. Børn går ikke i skole. De må arbejde når mor og far ikke kan skaffe mad.

Mission Øst hjælper flygtninge fra Syrien i Libanon

Det libanesiske arbejedsmarked er lukket for flygtninge fra Syrien

Sådan et barn er Farid. Han og hans familie er flygtninge fra Syrien. Farid forsørger sine forældre og syv søskende ved at arbejde i en lille købmandsbutik. Hele familiens overlevelse afhænger af hans arbejde. For de libanesiske myndigheder forbyder flygtninge fra Syrien adgang til det meste af det libanesiske arbejdsmarked.

Som utallige andre børn blandt flygtninge fra Syrien, går hverken Farid eller hans søskende i skole. Farids forældre er tyngede af skam og afmagt.

Donate

Flygtninge fra Syrien klarer sig ikke uden din hjælp

Flygtninge fra Syrien og lokalbefolkningen i Aley og Batroun  har akut behov for mad, medicin, husly og skolegang. Mission Øst er den eneste hjælpeorganisation i området. Derfor er din støtte desto mere afgørende! Hjælp dem, som ingen andre hjælper!

500

Share this page