Støt nu. Hver dag tæller i et barns liv!

Vi har børneliv i hænderne hver dag!

Rent vand, ordentlig kost, uddannelse og trygge rammer kan redde tusinder af børn og ændre deres liv.

I Afghanistan har ny vandforsyning reddet mange spædbørn fra at dø. I Nordkorea har sultende og stærkt underernærede børn fået mad. I Irak får traumatiserede gadebørn psykologisk første hjælp og frirum i krigens ruiner.

Din støtte gør nytte. Vi kan ikke gøre det uden dig!

Din støtte når frem, hvor det gavner allermest.

Hver krone tæller i et barns liv!

500

Donate

Vi har børneliv i hænderne hver dag!

Sådan er du med til at redde børneliv og ændre deres skæbne

Rent vand redder børneliv

Rent vand redder børneliv
I Afghanistan har vi etableret ny vandforsyning i landsbyer, hvor vandbårne sygdomme tidligere kostede et spædbarn livet ca. hver 14. dag. Da vi kom på kontrolbesøg et halvt år efter, var ingen  spædbørn døde i den mellemliggende periode.

Latriner mindsker sygdomme og overgreb

Latriner mindsker sygdomme og overgreb
Bakterier spreder sygdom blandt de yezidier, der er fordrevet af Islamisk Stat og nu bor i usle lejre på Sinjar-bjerget i Irak. Mission Øst sørger for telte og undervisning i hygiejne. Latriner, der kan låses, sikrer også, at pigerne kan gå på toilettet uden at frygte for seksuelle overgreb.

Mad til sultende børn og gravide

Mad til sultende børn og gravide
1 ud af 5 børn i Nordkorea er så fejlernærede, at de risikerer varige hjerneskader. De oplever lige nu den værste fødevarekrise i 10 år på grund af mangel på vand. Vi deler mad ud til de mest trængende, babyer, småbørn, gravide og ammende mødre.

Uddannelse til børn med handicap

Uddannelse til børn med handicap
I Nepal og i Tadsjikistan sikrer vi uddannelse og træning for de allermest sårbare - børn med handicap, der ofte er dømt ude af samfundet. De betragtes som en skam for familien. Men uddannelse giver dem en fremtid.

Støt allerede i dag!

Hver dag tæller i et barns liv!

500

Donate

Share this page