By Hans-Jørgen Knudsen 17 Jun 2019 | Mission East

Udenrigsministeriet giver Mission Øst et skulderklap

Danida har netop udsat Mission Øst for en omfattende analyse af vores hjælpearbejde. Suppleret med et par enkelte anbefalinger anerkender Det danske Udenrigsministerium Mission Øst for vores professionalisme og evne til at gøre en forskel i de mest udsatte menneskers liv blandt andet i Afghanistan. 

Mission Øst har siden begyndelsen af 2018 haft en såkaldt strategisk partnerskabsaftale med Det danske Udenrigsministerium, Danida. Aftalen indebærer, at Danida støtter vores humanitære arbejde i Afghanistan og Irak med 19 mio. kroner hvert år frem til 2021.

I april og maj har Danida således sammen med et konsulentbureau meget detaljeret gennemgået Mission Østs ledelse, strategi, økonomistyring og arbejdsprocesser. Ligesom deres konsulent har været ude at se vores projekter i Afghanistan.

Blåstempling

Danidas overordnede konklusion er, at Mission Øst har den nødvendige kapacitet til at levere resultater inden for rammerne af den strategiske partnerskabsaftale. 

Sammen med denne officielle blåstempling af kvaliteten af vores arbejde følger der endvidere et par anbefalinger til forbedringer af indsatsen, som vi vil arbejde videre med for at  forbedre indsatsen for marginaliserede og fattige mennesker med nødhjælp og udviklingsbistand. 

I er forudsætningen

Vi er glade for at kunne dele denne anerkendelse fra Det danske Udenrigsministerium med vores trofaste støtter. Jeres økonomiske bidrag giver os legitimitet og kapacitet til også at modtage offentlige midler til at hjælpe hundredetusinder af nødlidende medmennesker – tak!

Donate

News from Mission East

Ingen tilgængelige nyheder.

Tags