Mission Østs generalsekretær fortæller på årsmødet om fødevarekrisen i Nordkorea, der går hårdt ud over børnene. Mission Øst sende fødevarer og kosttilskud til 10.000 nordkoreanske børn i vuggestuer og børnehaver.
By Svend Løbner 30 Apr 2019 | Mission East

Årsmøde med fokus på Nordkorea

Mission Øst inviterer til årsmøde søndag den 5. maj i Rønne på Bornholm. Her vil generalsekretær Kim Hartzner bl.a. fortælle om Mission Østs fødevarehjælp til underernærede børn i Nordkorea.

Nordkorea oplever lige nu den værste fødevarekrise i syv år. 10 millioner mennesker er kronisk underernærede, hvert femte barn er hæmmet i sin udvikling, og over 50.000 børn er så akut underernærede, at de risikerer at dø.

Derfor sender Mission Øst mad og kosttilskud til 10.000 børn på landets børnehjem og daginstitutioner. Det er, hvad der er penge til lige nu.

Nordkorea er hovedtemaet på Mission Østs årsmøde, der i år foregår i Indre Missions Hus i Rønne på Bornholm søndag den 5. maj kl. 13-16.

Generalsekretær Kim Hartzner fortæller om situationen i Nordkorea lige nu, og hvilke indtryk han har fået af landet som han har besøgt otte gange - senest i august 2018.

Desuden gennemgås rejsen fra nødhjælpsarbejde til udviklingsarbejde med eksempler fra Mission Østs arbejde i Afghanistan, Armenien, Irak, Myanmar, Nepal og Tadsjikistan. Her er temaet ”det lange seje træk” om at være vedholdende i hjælpearbejdet, så ingen efterlades i stikken.

Kim Hartzner medvirker også ved gudstjenesten i Sct. Nicolai Kirke søndag den 5. maj kl. 10.30. Årsmødet starter kl. 13.00 umiddelbart efter en let gratis frokost kl. 12.30.

News from Mission East

Ingen tilgængelige nyheder.