6 Okt 2016 | Mission East

Kim Hartzner fortæller på TV om sit engagement for mennesker i nød

Missions Østs generalsekretær medvirker i programserien ”I Guds navn – USA versus Danmark” onsdag den 12. oktober på DR K.

Hvordan kan Kim Hartzner fra Mission Øst holde gejsten oppe i 25 år med hjælp til denne verdens mest udsatte og sårbare befolkningsgrupper? Hvordan tør han færdes i det sønderbombede Sinjar, netop som det er befriet fra Islamisk Stat? Hvad er det, der driver ham til igen og igen at søge nye veje for at række ud til mennesker i nød?

Kim Hartzner fortæller om drivkraften bag sit enorme engagement i DR K’s nye programserie: ”I Guds navn – USA versus Danmark”. Kim Hartzner medvirker i programmet onsdag den 12. oktober kl. 21.45.  

– Programmet handler om, hvad religion kan betyde for den personlige identitet og de ting, man gerne vil udrette i verden. Og hvordan religion kan være en motivation for handling. Og i den forbindelse kom jeg til at tænke på Kim Hartzner, fortæller DR’s journalist Lasse Bøgeskov Andersson i sin henvendelse til Mission Øst.

I programmet onsdag den 12. oktober møder vi Kim Hartzner i Karlslunde Strandkirke, som er den kirke, hvor familien Hartzner har sin ugentlige kirkegang. Kim fortæller her om sin kristne tro, som motiverer ham til at gøre sit yderste for at hjælpe mennesker i nød.

 

Se programmet på DR K onsdag den 12. oktober kl. 21.45 i dit fjernsyn eller på computer og smartphone her.

Læs DR’s pressemeddelelse om programserien her

Donate

News from Mission East

Ingen tilgængelige nyheder.