Nov 06 - Armenien godkender læseplan

Godkendelsen af Mission Østs læseplan er en milepæl for armenske børn med indlæringsvanskeligheder.
 

Den 8. november var en stor dag for Raffi Doudaklian, Mission Østs medarbejder i Armenien. Det var nemlig den dag, han modtog et længe ventet dokument fra det armenske ministerium for uddannelse og videnskab.
Dokumentet var en officiel godkendelse af den nye Mission Øst læseplan for børn med indlæringsvanskeligheder.

"Vi vidste, at det formelle dokument var blevet forberedt," siger Raffi Doudaklian.
"Men ligefrem at stå med det underskrevne dekret i hånden er fantastisk. Vi har arbejdet så hårdt for dette øjeblik i så lang tid."

Den nye læseplan er en del af Mission Østs projekt "Mod uddannelse for alle", og er udviklet af en gruppe armenske lærere under vejledning af en international specialist.
Ifølge Raffi Doudaklian er læseplanen en milepæl for armenske børn med indlæringsvanskeligheder. I Armenien er disse børn længe blevet undervurderet. De har ikke haft mulighed for at få den rette undervisning, der tager hensyn til deres individuelle behov og hjælper dem med at få øje på deres potentiale. Med den godkendte læseplan får de muligheden nu.
Læseplanen bliver udleveret til alle skoler i hele landet, der underviser børn med indlæringsvanskeligheder.

Projektet "Mod uddannelse for alle" har tidligere været med til at sikre en ny armensk lov, der giver handicappede og børn med indlæringsvanskeligheder ret til en uddannelse.

News from Armenien

Ingen tilgængelige nyheder.