Hjælp ukrainere i nød. Send dit bidrag allerede i dag!

Akut hjælp til ukrainere

 

Time for time flygter flere og flere familier og børn fra krigen i Ukraine og utallige mennesker er fordrevet internt i Ukraine. 

 

Mission Øst er til stede med effektiv og basal nødhjælp til familier og børn på flugt inde i Ukraine og i grænseområderne ved Ungarn og Polen.

Din hjælp kan sikre, at endnu flere mennesker kan få husly, mad, medicin og psykologisk førstehjælp. 

 

Vi har akut brug for din hjælp for fortsat at give effektiv nødhjælp til familier og børn tvunget på flugt fra deres hjem.

Hjælp os med at hjælpe i dag.

Donate

Din hjælp rækker langt 

Med et bidrag på 300 kr. kan du give 1 person bl.a:

  • Husly
  • Mad
  • Medicin
  • Sundhedstjek
  • Hygiejneartikler
  • Psykosocial støtte.

De penge, du sender ind, bliver overført til effektiv og basal nødhjælp til de mange sultne og trætte familier på flugt. Behovet er enormt. Jo flere penge vi sender, jo flere kan vi hjælpe!

Over 5.5 millioner ukrainere er nu flygtet fra deres land. Derudover har 12 millioner inde i Ukraine behov for nødhjælp og beskyttelse. Vi forventer at behovene bliver endnu større de kommende måneder. 

300
dkk

Lokalt hjælpearbejde i Ukraine, Polen og Ungarn 

Mission Øst og lokale partnerorganisationer er lige nu i fuld gang med at hjælpe de mennesker der har allermest brug for hjælp. Vi hjælper vores lokale partner - Hungarian Baptist Aid (HBAid) - og deres kæmpe netværk af frivillige i Ungarn og Ukraine, hvor familier og børn bl.a. modtager mad og nødvendig håndkøbsmedicin på modtagecentre. 

Mission Øst samarbejder også med Medair i Polen og Ukraine omkring at skaffe husly, hygiejneartikler, lægehjælp og traumebehandling.

Din hjælp når hurtigt frem 

Mange danskere har allerede doneret til vores kriseberedskabskasse, og jeg er dybt taknemmelig for, at Mission Øst så hurtigt kan sende livsnødvendig nødhjælp direkte til mennesker i akut krise, siger Mission Østs generalsekretær Betina Gollander-Jensen.  

Af hjertet tak for dit bidrag 

 

Støt det ukrainske folk i dag

Share this page