Lande

Afghanistan

Mission Øst hjælper den sårbare befolkning i det nordøstlige Afghanistan med at overleve og komme sig ovenpå flere årtiers krise. Vi har arbejdet i landet siden 2001.

Armenien

Mission Øst har arbejdet i Armenien siden 1992. En stor del af Mission Østs arbejde i Armenien gavner børn og unge med handicap.

Irak

Siden 2014 har Mission Øst uddelt nødhjælp, ydet psykisk førstehjælp og givet langsigtet støtte. Indsatsen i Irak er den største i organisationens historie.

Katastrofefond

Når akutte kriser og katastrofer opstår, hjælper Mission Øst mennesker - både i de lande vi opererer i, og i de lande, hvor vi ellers ikke er til stede.

Libanon og Syrien

Krigen i Syrien har haft store menneskelige omkostninger. Mission Øst hjælper syriske flygtninge og internt fordrevne med at genopbygge sig selv og deres land

Myanmar

Mission Øst støtter det fattige Mara-folk, hvoraf omkring 80 pct. af befolkningen har svært ved at brødføde sig selv.

Nepal

I den afsides Karnali-region i det vestlige Nepal hjælper vi sårbare mennesker og lokalsamfund ud af ekstrem fattigdom. Og når en naturkatastrofe opstår står vi klar.

Nigeria

I Nigeria modtager fordrevne familier basale fødevarer og undervisning i ernæring og god hygiejne.

Nordkorea

To ud af fem nordkoreanere er underernærede, og en ud af fem har ikke adgang til rent vand og sanitet. Mission Øst hjælper landbefolkningen med at forbedre fødevareforsyningen og vand- og sanitetsfaciliteter.

Tadsjikistan

I Tadsjikistan hjælper vi landsbysamfund med at få rent vand og toiletter og træner dem i at få et levebrød og håndtere katastrofer. Vi har fremmet rettigheder for sårbare grupper – ikke mindst personer med handicap.

Ukraine

Mission Øst fortsætter hjælpen i Ukraine. Vi hjælper sammen med vores partnerorganisationer med genopbygning af ødelagte hjem, mad til fordrevne og vigtig støtte til civilbefolkningen.