Hjælpe de fordrevne gennem krigen, krisen og kulden

Giv armenske flygtningebørn en varm vinter

Vinteren er hård i Armenien. Specielt for de armeniere, der er flygtet over hals og hoved væk fra krigen, fra smadrede huse og hullede veje i Nagorno Kharabakh. Deres udfordring er nu, at de ikke har et hjem. De har ingen hverdag, ingen penge. De har ingenting.  

De har mistet deres hjem. De er stuvet sammen på alt for lidt plads og bor nu midlertidigt på slægtninges nåde eller er indlogeret i herberger, kirker, hoteller og dagcentre. De fryser og er sultne. De har intet at stå imod med. Samtidig raser COVID-19-pandemien. De har brug for din hjælp! 

Mission Øst er netop nu i gang med at samle ind til en storstilet nødhjælpsindsats til de fordrevne armeniere - og du kan hjælpe med din støtte.

Donér

Støt i dag – giv armenske flygtninge glæden tilbage med et måltid.

Vi leverer akut nødhjælp i form af mad, hygiejneartiker, køkkenudstyr og COVID-19-forebyggelse. 

Giv de flygtede familier varme, mad og hygiejneartikler – så de har kræfter til at klare sig igennem den kolde tid. 

For 1.250 kr. kan én familie få hjælp i 3 måneder.

500

Mission Øst er netop hjemvendt fra de armenske flygtningelejre, og har med egne øjne set, hvor stor nøden er for de flygtede familier. Børnene er som altid mest ramt. Som en lille gave uddelte vi LEGO og DUPLO – doneret af LEGO Medarbejdernes Jubilæumslegat - til 65 børn i et flygtningecenter.  

”De fleste børn sad helt fikserede i deres egen verden og bare nød at kunne koncentrere sig i deres eget byggeunivers. De fandt sammen på kryds og tværs og begyndte at hjælpe hinanden med at samle tingene. De var faktisk ekstremt kreative med det,” fortæller Mission Østs grundlægger Kim Hartzner, der byggede sammen med børnene.

Hjælp de fordrevne!

500

Donér

Del denne side