Det er ikke til at se det, når Ani sidder ned. Først når hun rejser sig og begynder at gå, bliver det tydeligt, at der er noget galt med hendes hofte. 
Ani må bruge hele kroppen for at løfte foden.
 
”Nogle gange glemmer jeg mit handicap, for der er ingen smerter. Men det er tydeligt, at jeg ikke går almindeligt,” siger 20-årige Ani, der tidligere tænkte meget over sit handicap. Men det gør hun ikke længere.
 
Ani har været i kontakt med Mission Østs arbejde de seneste fire år og har i den tid skrevet en række artikler til bladet Sunflower. Hun vil gerne opmuntre andre børn og unge gennem teksterne.
 
”Jeg gør mit bedste for at bringe lys ind i mørke liv, for livet har sine mørke sider,” fortæller Ani.
 
”Børn med handicap kan opleve mørke sider af livet, men det kan andre mennesker også. Måske har andre mennesker endda endnu værre problemer,” siger hun.
Når hun af og til alligevel bliver fyldt af negative tanker om sig selv, opmuntrer det hende at tale med sine venner og skrive artikler til bladet.
 
”Hvis folk har brug for at elske mig på grund af mit ydre, så er det alligevel ikke den slags kærlighed, jeg har brug for,” konkluderer Ani. 
 Solsikkebørn skriver om handicap
Mission Øst støtter børnebladet Sunflower (Solsikke), som bliver skrevet af børn og unge til børn og unge i Armenien.
 
Flere af skribenterne har et handicap, og et af bladets hovedtemaer er netop livet med et handicap.
 
Som en arv fra tiden under Sovjet er det at have et handicap så stort et tabu, at forældre kan finde på at gemme deres børn væk i hjemmet.
 
 
Artiklerne i Sunflower er med til at nedbryde tabuet og fortælle, at alle – uanset handicap – har ret til at være en del af samfundet.
 
 
Flere af skribenterne har efterfølgende uddannet sig til journalister og tager deres viden om menneskers rettigheder med sig i deres nye job.