Giv kontant nødhjælp nu - og hjælp en familie i nød!

Hjælp overlevende i Libanon!

Omkring 200 døde. 6.000 sårede. Og flere end 300.000 hjemløse. Eksplosionen i Beiruts havneområde lagde hele bydele i ruiner.

Lige nu står tusindvis af mennesker uden tag over hovedet. De har mistet alt, og kæmper for at få råd til mad. De har svært ved at skaffe livsvigtig medicin. Hygiejneartikler og værnemidler er uden for rækkevidde.

Mission Øst er gennem partnerorganisationen Tabitha på pletten og uddeler kontant nødhjælp til de mest udsatte og sårbare: børnefamilierne, enlige forsørgere, ældre, syge og personer med handicap.  

De får hævekort, så de selv kan købe præcis det, de har allermest brug for. På den måde bevarer de deres værdighed og hjælper samtidig samfundshjulene i gang igen. 

Vil du være med og hjælpe dem gennem krisen?

Donér

Kontant nødhjælp redder liv!

Mission Østs lokale samarbejdspartner Tabitha rykker ud med kontant nødhjælp til familier, der har mistet deres hjem og nu står med helt uoverskuelige udgifter til mad, husly, medicin, lægehjælp og hygiejne i den kaotiske situation. En hurtig behovsvurdering viser, at mange har brug for penge til mad, medicin og lægehjælp.

Du kan være med til at sikre mad og medicin og værnemidler til dem, der er hårdest ramt. 

Din hjælp redder og bevarer menneskeliv!

350

Del denne side