Mission Østs jubilæumsmagasin
Af Svend Løbner 18. nov 2021 | Mission Øst

Jubilæumsmagasin gør status over 30 års hjælpearbejde

Få overblik og indsatsen i 9 lande og mød mennesker, som får rygstød til et bedre liv.

For 30 år siden startede Mission Øst i en garage i Birkerød – bogstaveligt talt – og kørte lastbil efter lastbil med nødhjælp til et forarmet Østeuropa og Sovjetunionen i opløsning.

Siden er det gået slag i slag, og Mission Øst yder i dag akut nødhjælp, genopbygning og langsigtet og bæredygtig udviklingshjælp i 9 lande mod øst: Afghanistan, Armenien, Irak, Libanon, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan.

I anledning af jubilæet har vi udgivet et særligt jubilæumsmagasin, der dels giver et overblik over hjælpearbejdet, og dels illustrerer med eksempler på, hvordan hjælpen løfter befolkninger ud af fattigdom, så de kan vende tilbage til et værdigt liv.

Mød kvinder i Syrien, som kommer ud af isolation og tjener et levebrød ved at sy besyttelsesmasker mod Covid-19. Mød Shiraz fra Armenien, der selv er krigsveteran med handicap, men nu inspirerer andre veteraner til at skabe sig en ny tilværelse. Og kom med til fest hos lokale i Myanmar, som oplever nye madretter, som de selv har dyrket som resultat i Mission Østs træning i at dyrke varierede afgrøder fulde af næring.

Læs de inspirerende historier og meget mere i Mission Østs jubilæumsmagasin her.

Nyheder fra Mission Øst

Ingen tilgængelige nyheder.