Støt nu. De har mistet alt og skal have håbet tilbage!

Hjælp de forfulgte og fordrevne

Tusindvis af børn, kvinder og familier er forfulgte og fordrevne. De lever under kummerlige forhold og har akut behov for hjælp til at overleve og komme på fode igen.

I 2014 angreb Islamisk Stat yezidierne – et mindretal i den nordirakiske provins Sinjar - blot fordi de har en anden tro!

IS nedslagtede skånselsløst tusinder af yezidier, drenge og mænd blev halshugget, kvinder voldtaget, piger solgt som sexslaver. De overlevende blev drevet op på Sinjar-bjerget; uden vand, mad og husly.

Tusinder af fordrevne og forfulgte børn, kvinder og familier har stadig behov for hjælp til at reparere og genopbygge sønderbombede huse; hjælp til skolegang og arbejde; og ja, hjælp til at få håbet og kærligheden tilbage.

Læs øjenvidneberetninger om folkedrabet på yezidierne

350

Donate

Hjælper fortsat fordrevne, når kameraerne slukkes

I Mission Øst er vi hurtigt fremme med akut nødhjælp, der sikrer tålelige vilkår for internt fordrevne og forfulgte. Selv om verden hurtigt glemmer dem, når tv-kameraerne slukkes, holder vi ved.

I dag driver vi børnecentre og projekter i og omkring Sinjar, som hjælper yezidierne med at komme på fode igen. Vi vedligeholder brønde, bygger latriner, sikrer dem et levebrød med systuer og fødevareproduktion.

Støt fordrevne og forfulgte

Men det betyder ikke, at fordrevne og særligt udsatte samfund pludselig kan klare sig selv. De er blevet berøvet alt af værdi og knust som mennesker. De har fortsat brug for hjælp.

Vil du være med til at gøre en forskel, kan du hurtigt sende dit bidrag til vores arbejde med fordrevne og flygtninge.

Sammen gør vi en forskel - allerede i dag!

Share this page