Red så mange du kan: Giv info, sæbe og vand!

Med et lille påskerim, beder vi om hjælpen din!

Gul er påskens farve. Påskeæggene og den pjuskede, gule påskekylling det, de fleste af os forbinder med påsken. Men gul er også farven for BREAKING NEWS. I år er vores verden således gået i gult tidligere end den plejer. For vi har fået en udbuden påskegæst, som afholder os fra dét, vi nyder ved påsken: samværet. 

Dog ved vi, at vi forhindrer spredning af smitte ved at give afkald på samværet i påsken.

Det kan virke ulogisk, men det er faktisk en luksus, at vi kan holde afstand. Dét kan verdens mest udsatte ikke. Derfor er de lige nu desto mere udsatte for smitte. De har brug for, at du og jeg hejser det gule banner, der maner til akut handling.

Donér

Red liv med sæbe, vand og information!

Du kan redde tusinder og atter tusinder af udsatte menneskers liv billigt, nemt og effektivt:

  • For bare 140 kr. kan du give sæbe, klor, håndsprit, vaskepulver og forebyggende information til 2 personer.
  • For 350 kr. giver du det samme til en hel familie på 5 personer. 
  • For 1050 kr. kan du forsyne 3 familier med hygiejneartikler og forebyggende information.

Sådan forhindrer du, at smitten spreder sig og antallet af smittede stiger! Sådan forhindrer du det scenarie, ingen af os tør tænke på. Hjælp med at redde liv NU!

350

Got any creative DYI (indoor!) projects this Easter?  

One of the things we love most about Easter is painting Easter eggs. This year we decided to paint on our eggs what’s most needed right now: water, soap and protective instructions to prevent the spread of Covid19 among vulnerable populations.  

You can DONATE all of those items NOW! It’s the best Easter egg you can give!

Verdens mest udsatte kan ikke blive hjemme

I tætbefolkede lande som Afghanistan, Nepal, Irak, Syrien og Libanon er afstand og “hjemmekarantæne” ikke en mulighed. Her er der ikke råd til at sende ansatte hjem, almindelige mennesker sulter, hvis de ikke går på arbejde. Familier bor op til tyve personer under samme tag i overfyldte boligområder. I flygtningelejrene giver opfordringen om at “blive hjemme” ingen mening. Der er intet hjem at blive hjemme i. Her er tusinder af mennesker stuvet sammen på alt for lidt plads.

Dét betyder, at risikoen for smitte er mangedoblet blandt dem, der i forvejen er allermest sårbare. Derfor er behovet for personlig hygiejne, rengøring af fysiske kontaktflader, vask af smittebæreres tøj og oplysning om forebyggende adfærd desto mere akut. 

Problemet er bare, at de hjælpemidler, vi selv gør brug af for at bremse smittespredningen, ikke er tilgængelige hér. De er heldigvis simple, billige og effektive. Derfor kan du mindske antallet af smittede drastisk for et beskedent beløb.

Mission Øst sætter ind med årtiers erfaring i bagagen

Mission Øst sætter ind med årtiers erfaring i bagagen

Mission Øst har årtiers erfaring med at forbedre sanitet, vandforsyning og hygiejnefaciliteter i verdens mest sårbare egne. Vi bygger latriner, uddeler sæbe, vaskepulver og andre hygiejneartikler og rengøringsprodukter, og installerer rørledninger til vandposter for at sikre forsyningen af rent vand, ligesom vi underviser i personlig hygiejne i flygtningelejre og sårbare landdistrikter. Derfor sætter vi lige nu alle kræfter ind for at styrke indsatsen. Hvert sekund tæller. Hver håndsæbe gælder.

Når vi bremser smitten, bekæmpes Covid19. Kæmp for liv NU

Spred det glade påskebudskab: Med helt basale ting som sæbe, vand og information kan DU redde tusinder af menneskeliv. Tak fordi du vælger at lade denne påske stå i livets tegn!  

350

Donér

Del denne side