Sæt ord på den gode handling

Få gratis hjælp til testamentet

Er du blandt de mange gode mennesker, der overvejer at gøre en forskel for verdens mest fattige og udsatte i dit testamente? Så er der hjælp at hente her, hvis du støtter os.

  • Nemt, hurtigt og rigtigt: Mission Øst tilbyder gratis hjælp til testamentet! Du får sat ord på dine ønsker og sikkerhed for, at alt bliver gennemført korrekt.
  • Spar arveafgiftenSom hjælpeorganisation betaler Mission Øst ikke arveafgift til staten. Pengene går ubeskåret videre til vores projekter med nødhjælp og udvikling, hvor nøden er størst.
  • 30-procent-reglen: Har du ikke direkte arvinger (ægtefælle, børn eller børnebørn), kan du både betænke en velgørende organisation som Mission Øst, og samtidig sende flere penge videre til nevøer, niecer og venner. Se hvordan 30-procent-reglen kan gøre en forskel for både dine arvinger og verdens fattigste.
Sæt ord på den gode handling

Sådan gør du

Det er ikke vigtigt, hvor meget du støtter med. Det vigtige er, at du vælger at gøre en forskel!

  1. Du kan ringe til os og fortælle om dine overvejelser. Så sørger vi for, at du bliver kontaktet af en advokat. Ring på 39 61 20 48.
  2. Ring eller skriv direkte til vores advokat Aksel Holst Nielsen og fortæl, at du ønsker at oprette et testamente. Så får I sammen lavet de nødvendige papirer og godkendelser. Du træffer ham på tlf.: 40 32 16 75 og på email: ahn@bklaw.dk.
  3. Opret dit testamente online med TestaViva og underskriv med NemID. Du kan få hjælp fra eksperter undervejs.

Ring til os allerede i dag39 61 20 48, hvis du ønsker yderligere information.